PRE ORDER CAMPAGNE

Waarom Kiezen voor Onze Pre-Order Campagne?

Beste Happy Sunshine Familie,

De afgelopen negen jaar, geleid door zowel uitdagingen als overwinningen, hebben wij, samen met jullie, een reis doorgemaakt die ons heeft gevormd. Van wereldwijde onrust tot economische instabiliteit, elk obstakel heeft ons sterker gemaakt. Dit heeft uiteraard zijn weerslag gehad op ons – de kosten voor ingrediënten, verpakking en transport zijn aanzienlijk gestegen, waardoor onze productiecapaciteit enorm is uitgebreid. Desondanks blijven we toegewijd aan het ontwikkelen van producten die onze waarden weerspiegelen.

Het is dankzij jullie, onze trouwe Happy Sunshine aanhangers, die ons door de jaren heen hebben gesteund, dat we onze missie blijven voortzetten. Jullie enthousiasme en loyaliteit zijn onze drijfveren. Daarom kondigen we met veel plezier aan dat Happy Sunshine ook in 2024 zal blijven schijnen, mogelijk gemaakt door een speciale pre-order campagne. Deze stap biedt ons de kans om samen met jullie onze toekomst te bouwen.

Wat is er nieuw?

Vooruitbestellen betekent niet alleen dat je als eerste toegang hebt tot onze Happy Sunshine producten, maar ook dat je een exclusieve Happy Sunshine travelsize van 100 ml t.w.v. 14,95 euro ontvangt bij aankoop van de 500 ml en 1000 ml verpakkingen – een geschenk van ons, aan jou.

De producten zullen net op tijd voor de meivakantie verzendklaar zijn. Met een levertijd van maximaal drie weken, kun je erop vertrouwen dat jouw Happy Sunshine producten uiterlijk op 1 mei bij jou zijn.

Voor onze B2B-community: we introduceren een nieuwe lijn van dispensers die het delen van Happy Sunshine binnen groepen vergemakkelijkt. Voor meer informatie, stuur ons een bericht.

Samen Sterker

Deze pre-order campagne is slechts het begin. We hebben nog meer spannende plannen en campagnes in de pijplijn, met als doel ons netwerk van Happy Sunshine liefhebbers uit te breiden. Laten we samen blijven bouwen aan deze prachtige gemeenschap.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid. Samen maken we de wereld een beetje zonniger.

Zonnige groeten,

Melissa Tan